måndag 8 juli 2013

kvällstur i stallet

Ikväll gick jag upp en vända till, till stallet. För att flytta tillbaka dom till sin vanliga hage, där dom har vindskyddet. Precis när jag och mamma kom upp så träffade vi stallägaren och han hade precis dragit ström till doms "ovanliga" hage, alltså den som dom stod i först. (Vi hade ingen ström för dom har aldrig provat att gå på tråden. Så då kom vi överens om att om dom försöker smita så drar vi dit ström). Så då visade det sig att Melody hade tagit sig en liten raggarsväng och när stallägaren hade kommit hem så stod hon på grannens tomt. Så nu är det ström på hagen.

Sen så visade det sig också att Melody är halt. Så hon får väl vila sina små ben och hennes något förstora gräsmage. Så får man väl bara hoppas på det bästa att hon blir bra så fort som möjligt och att det inte är något allvarligt. Under tiden hon vilar får vi väl mysa och kanske lära hon något litet tricks, typ puss eller något liknaden.

Gick en liten kvällspromenad med Fairy också. Vi gick en av mina favoritvägar. Först gick vi lite igenom byn oh sen svängde vi av på en traktorväg och en bit efter den vägen var det en hage full med kossor och dom var ju jättefarliga enligt Fairy. Sen fortsatte vi en bit och sen svängde vi av på en liten stig som vi först missade men sen hittade vi den. Fairy skötte sig jättebra och hela vägen hem gick hon helt lös, jag la bara grimskaftet över hennes hals och sen följde hon mig som en hund.

Fairy titta på dom läskiga korna som bara kom
närmare och närmare.
 
 
Fairy hörde ju klockan som hängde runt
kossans hals och då var man ju tvungen att
tvärstanna och kolla om den äter hästar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar