söndag 7 april 2013

Igår

Jag hann tyvärr inte skriva i går hur gårdagens ridapass gick. Så jag tänkte att jag gör det nu istället, bättre sen än aldrig.

Jag började med att rida på gården och det gick jättebra. Hon barupp mig riktigt bra och gick ner i bra form. Vart lite trav och några galopper. Hon var pigg och farmått i men ändå lungn och inte för pigg och var med på noterna hela tiden.
På volterna när jag krävde lite mer av hon, då segade hon i hop lite och hade inte riktigt samma frammåt bjudnig. Sen tog vi och skrittade ute en lite sväng. Först gick jag med hon och sen red vi på vägen hem. Allt gick otroligt bara och man fick den där sköna känslan.
Bild sen igår.
Det var svinkallt, det blåste och snöade och var skitväder,
så det är därför jag har så mycket kläder
 
 
 
Sen så lekte jag och Melody lite djupsnön i hagen och det gick jättebra. Dock vart matte helt slut på, för det var skitjobbigt. Men Melody bara trampade på, så det verkade inte som om hon tycket att det var speciellt jobbigt. 

6 kommentarer:

 1. Kul att det gick bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket för kommentaren.
   Hoppas att du får en bra dag.

   Mvh Hanna, Fairy och Melody.

   Radera
 2. vilken go blogg, mysig design :)

  Kolla gärna in på min blogg och släng in en kommentar :)

  SvaraRadera
 3. Sv. Tack så otroligt mycket Hanna. Trots att jag blev alldeles tårögd av din kommentar så betyder det otroligt mycket att få läsa sånt där ..<3 Birk va verkligen en underbar ponny.

  SvaraRadera
 4. Sv: Tack så mycket, ja visst är han fin :)

  SvaraRadera
 5. Tja!

  Nu har vi dragit en vinnare av fleecetäcket, kika in om det blev du ;)

  http://www.asslatjejerna.se/2013/april/vinnaren.html#comment

  SvaraRadera