fredag 1 mars 2013

Stackare

Jag ber om ursäkt för att uppdateringen har varit så dålig. Dock så har jag haft fult upp och laggt ner min energi på Fairy.

För Fairy har inte varit speciellt pigg. Vi märkte det på tisdagen och då var hon riktigt hängig, men på onsdag var hon lite piggare. Hon låg typ ner hela tiden och hon åt ingenting och var inte alls som hon brukar vara. På torsdagen så ringde vi vetrinären och då kom det upp en trevlig tjej som var jätteduktig. Dom konstaterade att hon inte var förstoppad och att det förmodligen var bakterier i tarmen/magen som gjorde att hon mådde så dåligt. Så dom såndade hon med paraffinolja och vatten. Idag märktes det jättestor skillnad på Fairy, hon var hur pigg som hälst och hon stod och åt ur höhäcken när jag kom. Hon flyttade på Melody som vanligt och hon följde än när man gick i hagen. Så nu hoppas man bara på att hon håller sig frisk.
Dock har Melody blivit jättefin i hullet, för hon har typ "vaktat" Fairy när hon bara låg ner och bara stod och hängde. Så hon har ju inte ätit något för hon har ju inte gått ifrån Fairy och Fairy har ju inte ätit så Melody har inte gått till höhäcken.

Nu är det äntligen fredag och sen är det lov i en vecka. Jippi.


 
Bild från det senaste ridpasset. Innan hon vart
sjuk .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar