söndag 6 januari 2013

Vi tar och minns det bra, resten är inte kvar.

Idag när jag for till stallet så tömkörde jag Fairy och det gick jättebra. Vi båda förstod varandra och jag tror att Fairy tyckte det var jättekul, för det var jätte längesen jag tömkörde hon. Jag krävde inte speciellt mycket av hon, men det vart en del volter och hon gick jätte fint på volterna, fint ställd och gick till och med ner i form, tränade också på halter och att backa och det som gör mig mest förvånad är att hon är ganska svår att backa från hästryggen och speciellt att backa rakt, men när jag tömkörde hon så var hon jätte lätt att backa och hon backade rakt och fint. Man får en sån bra känsla och jag är inte alls speciellt bra på tömkörning men om jag gör något och Fairy inte riktigt fattar vad jag vill så försöker hon ändå, vist det blir ju oftast inte det jag vill att hon ska göra men hon försöker göra rätt i alla fall.
Det har nog aldrig gått så bra att tömköra hon som det gick idag och det var år och dagar sen jag verkligen fick en sån bra känsla och det gick bra hela tiden.

Sen tog jag Melody och skulle longera hon men tyvärr vart det inte någon longering för hon var så fruktansvärt jobbig idag. Hon skulle bara gå över en och inte alls lyssna och det spelade ingen roll om jag sa åt hon på skarpen utan hon fortsatte ändå och vägrade att stå stilla och hon vill inte häller bli fångad i hagen, men efter lite tricks och list så kom hon fast. Vart en liten promenad men om jag ska vara ärlig så har det nog aldrig gått så dåligt, så det vart bara skit av allting. Det känns verkligen att vi är nere på botten, men vi ska ta oss till toppen.
Men nu tar vi och minns allt som har gått bra, och det här är ett glömt kapitel som inte längre är kvar. Så nu tar vi nya tag och kämpar oss till toppen. Vi Ska Oss Till Mål.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar