söndag 4 november 2012

igår

Vart tyvärr ingen bloggning igår, så jag tänkte att jag kunde ta det idag i stället. 

Igår så var jag först nere på ridklubben och såg maskerad hoppningen och alla var riktigt duktiga och dom hade riktigt snygga ut klädnader. Det var bara synd att en tjej ramlade av när hon red fram, för dom hade delat av ridhuset. Så när en häst hade hoppat klart banan så applåderade publiken och Pokemon är rädd för applåderna så hon ramlade av medans hon red fram. Men hon var jätte duktig och jag tror inte att hon gjorde illa sig. 

Sen när jag kom hem så var jag med en kompis och vi är inte så jätte ofta med varandra på fritiden så det var riktigt roligt ändå. 

Sen när hon hade farit hem så for jag till stallet och red ut en liten sväng på Fairy och det vart på med alla reflexer för det hann bli jätte mörkt innan vi hade kommit iväg. Men det gick jätte bra, förutom att man tycket att bilisterna kan lära sig att blända av när dom ser att det är någon på vägen och speciellt när dom möter en. Men jag tyckte att ridpasset gick riktigt bra. Förutom att det blir liten långtråkigt att rida ut själv i längden. Så jag får nog ta med mig någon kompis någon gång här framöver.  

1 kommentar:

  1. Svar: Jo de har varit lite tomt på senaste tiden.. men ska försöka börja blogga! :) Fin header btw!

    SvaraRadera