söndag 14 oktober 2012

nu är jag här

Nu är jag tillbaka med bloggandet igen. Bloggen har ju legat död ganska länge nu så jag tyckte att det var dags att ta tag i bloggandet nu igen.

Jag red Fairy idag och det gick jätte bra med tanke på att det blåste så pass mycket som det gjorde och blåsväder är ingen hitt för henne. Men red ett dressyr pass på en äng och hon brukar alltid bli jätte pigg där men idag fick vi verkligen till den där spring energin till en jätte fin arbetsenergi. Jobbade mycket på volt för att få hon lite sammlat. Tränade mycket på form och ställning och att hon skulle lyssna på skännkeln och att flytta bogen när vi arbetade på volterna. Fairy var jätte duktig och för första gången fick jag hon att gå i rätt form på rakt spår dock bara några meter men ändå, för hon brukar alltid he ned huvudet i en alldeles för låg form, eller he upp huvudet, ja hon tycker helt enkelt att det är jobbigt att gå i form. Men jag är riktigt nöjd med hon idag.

Sen efter det gick jag en liten promenad med Melody och det gick jätte bra hon bryr sig ju inte om bilar eller traktorer mm. Har väl inte så mycket att berätta om det. Förutom att hon var jätte snäll och skötte sig jätte bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar