onsdag 31 oktober 2012

dagens ridpass

Tog och red ett litet dressyr pass på Fairy idag. Vart bara i skritt och lite trav pga att underlaget inte var det bästa. Försöket att få hon lugn och vara mer fokuserad på arbetet istället för på allt annat. Vet inte riktigt om jag kan säga att det gick super bra men hon var ju lika snäll som vanligt, men att vara dressyr häst idag var nog inte det roligaste, om man frågar Fairy.

Gjorde ganska många åttvolter och även några serpentinbågar. Tränade också på att göra halt och komma fram i skritt igen. Men hon lyssnade helt klart bäst när det gällde att börja gå igen.

Sen på slutet tog jag och red ut en liten sväng och det var helt klart mer uppskattat av Fairy. Red först igenom skogen en liten bit och sen efter vägen och på vägen hem red vi på en lägdan och då passade jag även på att ta en liten kort galopp i snön ( ca 3 decimeter djup snö) och det  tycket både jag och Fairy var jätte roligt, för det var väldigt lätt att få fram hon i galopp, men däremot något svårare att sakta av till skritt igen.

Men jag tycket att det vart ett riktigt bra ridpass ändå, med tanke på hur pass pigg Fairy var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar