tisdag 25 september 2012

Förändringar

Ja nu har det blivit stor förändring sen sist jag bloggade, eller om jag ska vara ännu mera ärlig så hände det idag. För Ida (hon som har Odd) har ju länge tänkt att sälja han. Så hon slängde ut en annons och idag kom det en och tittade på han. Dom fick provrida och sådant. Jag och Ida stod och pratade sen och hon ska att det hade gått bra när hon red han.

16871717 

Jag for ju som sagt upp till stallet vi kvart över tre och då så fyllde jag på med vatten mm. För jag ville ju inte störa dom och sen for dom hem till Ida och under tiden passade jag på att rida Fairy. Red barbacka och med det bettlösa tränset som följde med när vi köpte hon. Det gick väl sådär när jag red, för hon var jätte pigg och på volterna så hängde hon jätte mycket i handen. Hon ville inte riktigt gå i korrekt form häller, men det bettlösa tränset är ju inte så jätte bra precis så jag är nöjd över hon ändå. 984  

Gammal bild

Men sen kom dom tillbaka och då hade hon som kom och tittade på Odd, bestämt sig att dom ville köpa han och jag tror att Odd får det jätte bra där. Så dom tog och lastade han men det tog ett tag för han är ju inte lätt lastad direkt. Men till slut så fick vi in han och då var allt frid och fröjd.

1718 1668

Sen på kvällen for jag, mamma och en som vi känner och tittade på ett varmblod, som skulle ut på foder. Fick även provrida men tyvärr så kändes det inte rätt och varmblodet var ca 158 cm i mankhöjd och jag sam är van med lilla Fairy som är en liten ponny. Så jag tycket att hon vart lite väl stor och jag kan än så länge rida D-ponnys och jag trivs bra med ponnys så jag tycket att hon vart lite väl stor och sen så var hon ju bara 13 år. Men hon var jätte fin och söt. Men notor kan man ju lätt säga att hon har, men hon var inte dum och om man skulle komma överens med hon och hitta knapparna så skulle hon säkert vara helt underbar. Har tyvärr inga bilder.

Men nu står ju Fairy utan kompis men det kommer nog inte bli så långvarigt. 

1 kommentar: