fredag 31 augusti 2012

Ett år

Idag har jag haft Fairy på foder i ett helt år och gud vad mycket jag har lärt mig av den underbara hästen. Men i början var det nästan bara motgångar, första gången man har häst och man känner inte alls ponnyn, hon var tjurig och bråkade och sur och då var hon ett äkta sur sto och när man själv var jätte rädd för att rida och bara vågade skritta. Men då kom Anna och hjälpte mig och jag tror ingen har hjälpt mig lika mycket som hon och jag vet inte hur man ska kunna tacka hon för om inte hon hade kommit så skulle jag nog fortfarande vara rädd för att rida. Men jag tror också att Fairy dök upp i mitt liv för att göra något, för utan hon skulle jag aldrig kommit så långt som jag kommit nu och jag skulle aldrig våga galoppera och hoppa hela 50 cm i galopp, för förut vågade jag knappt skritta över ett litet hinder på 30-40 cm, så det var nog meningen att hon skulle dyka upp i mitt liv.

1533983

Men efter man lärt känna hon är hon helt klart värdens bästa ponny som alltid ställer upp för en och är så sjukt genom snäll, men vist testar hon fortfarande och det är väldigt ofta vi står och tjurar om vems vilja som ska gå igenom, men helt plötsligt vart hon helt lugn, för förut kunde hon bli rädd för alla små saker, men det försvann när hon hade hjälpt mig med att få bort min rädsla och nu rider jag ut barbacka i grimma. Hoppar barbacka.

Dom här bilderna är tagna för ca en vecka sedan

IMGP0955

IMGP0975

och detta var för ca ett år sen.

utveckling på farran

Men min ridning ändrades jätte mycket bara när min rädsla försvann. Vad tycker ni när ni bara ser bilderna och texten, men inte känner känslan 

Men Fairy är helt klart värdens bästa ponny, det finns ingen ponny som är lika snäll som Fairy.

1311

1 kommentar:

  1. Vilken utveckling!!!Bra jobbat tjejen!!

    SvaraRadera